Úvod Novinky Sharp Aquos Phone SH930W: 5 palcový 1080p fullHD smartphone pre ruský trh

Sharp Aquos Phone SH930W: 5 palcový 1080p fullHD smartphone pre ruský trh

0

Sharp Aquos Phone SH930W je jedno z tých zariadení, ktoré sú výkonné, no nikto o nich poriadne nevie. Nesie 5 palcový 1080p FullHD displej s Sharp IGZO technológiou pre lepšiu kvalitu a spotrebu. Nedávno bol predstavený a potvrdený pre ruský trh.

Aquos Phone SH930 mohol byť skutočne unikátny kus hardwaru, no s jeho „vnútornosťami“ nie je všetko tak ružové ako by sme si predstavovali. Tiká v ňom dvoj-jadrový Snapdragon S4 o takte 1.5GHz s GPU Adreno 225, čo jednoducho nestačí na tak vysoké rozlíšenie. Tento nedostatok by ste spozorovali hlavne v hrách, keďže pri jednom z grafických testov GLBenchmark 2.5 skóroval len 13.6 fps. Pre plynulé animácie potrebujete okolo 30fps.

HTC One X môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Ak však nie ste zameraní na hry, tak zariadenie je vcelku zaujímavé. Postavené je na Android 4.1 Jelly Bean a jeho vnútorná pamäť sa dá rozšíriť pomocou microSD karty.

Medzi 5 palcovými smartphonami s 1080p displejmi to rozhodne začína vrieť. HTC pre rôzne trhy prináša Droid DNA s podobným päť palcovým displejom a ďalší výrobcovia sa tak isto chystajú prísť s niečím veľmi podobným. Kým sa tak však stane, Sharp má príležitosť predať čo najviac kusov svojho fullHD smartphonu.